Hirdetés

The Belko Experiment előzetes érkezett

|

Greg McLean és James Gunn irodai Battle Royale-ja új előzetest kapott

Hirdetés

Nyolcvan irodai dolgozót összezárnak, majd egy ismeretlen hang utasításait követve addig kell gyilkolniuk egymást, amíg legalább harmincan közülök padlót nem fognak. Ha késlekednek, akkor az áldozatok száma megtöbbszöröződik. A The Belko Experiment már az előzetesének zenéjével is nyíltan hirdeti, hogy itt bizony Kinji Fukasaku Battle Royale-ra kerül újragondolásra, amiben nem iskolás gyerekeket, hanem öltönyös felnőtteket eresztenek össze. Ahogy arra a film címe is utal, alapvetően mindez egy nagyon extrém (és véres) pszichológiai kísérlet, amiben már az is egy érdekes pont lesz, hogy ki milyen irodai eszközt választ magának fegyveréül. 

Hirdetés

A The Belko Experiment-et a rendezőként még viszonylag tapasztalatlan Greg McLean dirigálja, míg a forgatókönyvet A galaxis őrzőiről elhíresült James Gunn szerzi. A film főbb szerepeit John Gallagher Jr., Tony Goldwyn, John C. McGinley, David Dastmalchian és Michael Rooker fogja betölteni. A The Belko Experiment március 17-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.