Hirdetés

Nagy változásokat ígérnek a The Flash 4. évad első forgatási fotói

|

Erősen spoileresek lehetnek a legújabb képek, amik a Flash következő évadának forgatásáról láttak napvilágot.

Hirdetés

Már forog a The Flash negyedik évada, a munkálatokról felkerült első fotókon pedig nem feltétlenül lepődik meg az ember, de erre a megoldásra talán nem mert számítani senki sem. Az előző szezon végén ugyebár Central City-t földrengés és vihar rázta meg, ami a gyorsasági erő kiegyensúlyozatlansága miatt jött lére, lévén, Jay Garrick-et kiszabadították börtönéből, és egyetlen speedster sem vette át a helyét. Barry örömmel vállalta ezt a feladatot a korábban elkövetett bűneiért, Wally West-re, azaz Kölyök Flash-re bízva a várost. Innentől pedig esetleges SPOILER-ek következnek a folytatásból.

Hirdetés

Az új évad hat hónappal később veszi fel a fonalat, a képeken pedig Wally West (Keiyan Lonsdale) Barry Allen (Grant Gustin) jelmezét viseli, mint az új Flash Central City városában, miközben a csapat robotikus szamuráj harcosokkal száll szembe. Bár a Wally-t játszó színész korábban azt nyilatkozta, hogy nem lesz belőle az új Flash, az alábbi forgatási anyagok erősen cáfolják ezen kijelentését, legalábbis akárhogy nézzük, a sárga Kölyök Flash szerkó ezúttal egészen skarlátvörös. Meglehet, a csapat ezzel azt kívánja bizonyítani a polgároknak, hogy a speedster szuperhős nem hagyta őket cserben, de talán mind egyetértünk abban, hogy valamilyen frissítést kaphatott volna a jelmez, ahogy a képregényekben is.

A forgatás múlthéten vette kezdetét, így ezek a jelenetek szinte biztosan a nyitányból származnak, ami a "The Flash Reborn" címet viseli. Ez konkrét kikacsintás Geoff Johns és Ethan Van Sciver hatrészes "The Flash: Rebirth" című sztorijára, ahol egy darabig szintén nékülöznie kellett a világnak Barry Allen-t, és ahol szintén Wally vette át a helyét, habár Sciver ott egy menő sötét karmazsin és arany sémájú szerkót adott a karakterre.

A negyedik évad október 10-én startol el a CW műsorán, az első előzetesre pedig jövőhét vasárnap számíthatunk a San Diego-i Comic-Conon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.