Hirdetés

Máris berendelték a The Walking Dead 8. szezonját

|

Bár csak jövő héten érkezik a 7. évad, a stúdió nem teketóriázott sokat, be is kérte a következő etapot a The Walking Dead-ből.

Hirdetés

Pár nappal a 7. évad premierje előtt már van is miért örülniük a rajongóknak, az AMC ugyanis bejelentette: jövőre is visszatér legnézettebb sorozatuk, a The Walking Dead, újabb 16 epizóddal. Ezzel biztossá vált az is, hogy megéli a sorozat a bűvös 100. részt. Persze a nézettséget figyelembe véve ebben egy percig sem kellett kételkednie senkinek, de mégis csak a berendeléssel vált ez végleg biztossá.

Hirdetés

Ecc, pecc, kimehetsz.

- mondta nevetve Charlie Collier, az AMC elnöke, majd így folytatta:

Öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Robert Kirkmannel, Scott M. Gimple-lel és még sok más, nagyon keményen dolgozó emberrel, akik mind segítenek abban, hogy elvihessük a The Walking Dead-et a nézőkhöz. De ami a legfontosabb, köszönet a rajongóknak, akik évről évre nézik, ezzel lehelve életet ebbe a kiemelkedő sorozatba.

Már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk: ki Negan áldozata, hiszen a The Walking Dead október 23-án, vasárnap tér vissza a képernyőkre Amerikában, míg idehaza egy nap késéssel, 24-én hétfőn nézhetjük a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.