Hirdetés

Hátborzongató videón mutatkozik be a The Walking Dead új gonosztevője

|

Egy plakátot is kapott a Suttogók vezére.

Hirdetés

Kevesebb mint másfél hónap választja el a nézőket a The Walking Dead 9. évadának második felétől, amely a meglehetősen horrorisztikus félévadzáró után rengeteg potenciált hordoz magában. Az egyik visszatérő szereplő halála árán végre bemutatkoztak az eredeti képregénysorozat nagy gonoszai, a Suttogók, most pedig a vezetőjükre helyezi a hangsúlyt a folytatás egy rendkívül nyomasztó teaser videója és első plakátja. 

Hirdetés

Az AMC által közzétett ízelítőn a Samantha Morton (Az élet kalandja, Elizabeth: Az aranykor) által megformált Alfa látható, amint egy kísérteties dallamra előkészíti a zombi bőrből összetákolt maszkját. A videó végén szemtől szemben láthatjuk a Suttogók vezetőjét, aki a Kemény motorosok sorozatból ismerős Ryan Hurst alakította Bétával együtt vélhetően kemény időket fog hozni a megmaradt túlélők életére.

A The Walking Dead jelenlegi évada február 10-én tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.