Hirdetés

Thor: Ragnarok - ilyen lesz Karl Urban, mint Skurge!

|

A Star Trek filmek sztárja, Karl Urban megosztotta a világgal, hogy miként fog kinézni a frizurája és szakálla Skurge-ként, a Thor: Ragnarok gonosztevőjeként.

Hirdetés

A Star Trek: Mindenen túl már javában zúz a mozikban, így a széria Bones Dokiját alakító Karl Urban már nyugodtan koncentrálhat a következő nagy projektre, amely nem lesz más, mint a Marvel viking istenének harmadik kalandja.

Hirdetés

Bizony, ha lemaradtál volna róla: Karl Urban is benne lesz a Thor: Ragnarok-ben. Ő alakítja a film egyik rosszfiúját, Skurge-t, a Hóhért. A filmben szerepet kapó megannyi érdekes karakter között érdemes lesz a Hóhérra is odafigyelni majd, hiszen amellett, hogy Urban alakítja, a története is érdekes. Röviden: egy Hulk termetű, félig jégóriás figura, Asgard egykori  legnagyobb harcosa, aki rossz útra tért. Mellette még rengeteg érdekes karakter és rengeteg nagyszerű színész tűnik majd fel a filmben, elég csak RuffaHulkot, Tessa Tompsont, Cate Blanchett-et, vagy a Függetlenség napja 2-vel visszatérő Jeff Goldblum-ot említeni.

Karl Urban már meg is kezdte a Hóhérrá való átalakulását, s noha még csak a szakálla és a frizurája változott, már most túlzás nélkül állíthatjuk, hogy rá se ismerni a Star Trek széria Bones-ára. A képet maga Urban osztotta meg Twitteren a rajongókkal. Nektek hogy tetszik? Várjátok már a harmadik Thor filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.