Hirdetés

Újabb előzetesen A kis kedvencek titkos élete

|

Hirdetés

A National Pets Day - valamint a minap érkezett karakterposzterek - fényében várható volt, hogy A kis kedvencek titkos élete is jelentkezik valamilyen kedvcsinálóval és így is lett. Az állatok továbbra is igazi állatként viselkednek, ha arról van szó, viszont a történet még mindig egy hatalmas Toy Story hommage-nek tűnik. Mindenesetre a kisgyerekesek és/vagy állattartók nagy valószínűséggel odáig lesznek a Gru alkotóinak legújabb agymenéséért, melyben a főbb karaktereket olyan komikusok szólaltatják meg, mint Louis C.K., Eric Stonestreet vagy Kevin Hart, a zenéért pedig Alexandre Desplat felel majd. A Kis kedvencek titkos életébe júliustól nyerhetünk majd betekintést. https://www.youtube.com/watch?v=eWI_Jsw9qUs  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.