Hirdetés

Egyre biztosabb Van Helsing helye a Universal szörnyei mellett

|

Valakinek vadásznia is kell majd a szörnyekre, így nagy eséllyel Van Helsing is beszáll a Universal rémségei mellé.

Hirdetés

A Universal már jó ideje bejelentette, hogy készülnek egy szörnyes univerzummal, egy sereg írót is csatasorba állítottak az ügy érdekében, ennek az első felvonása lesz majd a Tom Cruise-os Múmia, amit már le is forgattak és jövőre debütál. Már ebben a filmben bemutatkozik Dr. Jekyll (Russell Crowe) és rajta kívül még olyan legendák térnek vissza a nagyvászonra, mint a Láthatatlan ember (Johnny Depp), Frankenstein (Javier Bardem?), The Bride of Frankenstein (Angelina Jolie?) és Farkasember (Dwayne Johnson?), illetve már erős célozgatások voltak arra is, hogy a Universal nem bontotta fel Luke Evans több filmes szerződését és Dracula is megjelenhet majd valamikor.

Hirdetés

A helyzet az, hogy ennyi fenevad pedig nem kóborolhat csak úgy nyugodtan a nagy világba és szüksége lesz valakire, aki a nyomukba ered és erre minden kétséget kizáróan Van Helsing a legalkalmasabb, már korábban volt róla szó, hogy keményebbre, kicsit Mad Maxesre veszik a stílust. Eric Heisserer jelenleg egy új Van Helsing forgatókönyvön dolgozik, ami részese lesz a nagy univerzumnak, amit építenek:

Jelenleg [Van Helsing] része az univerzumnak. Még az elején járunk, de már most sokkal több. Nem tudom, hogy ez így is fog-e maradni a jövőben, de jelenleg teljesen biztos... vannak benne darabkák, amik végül a többihez kötik, például a Múmiához.

Arról azonban még nem esett szó, hogy akkor ez a 2004-es film folytatása vagy egy független új film lenne, bár eddig amilyen szereplőket kiválasztottak, Hugh Jackman biztosan nem lógna ki a sorból. A Universal ugyan egy kicsit későn állt neki az univerzum összebarkácsolásának, de nem érződik rajta, hogy bármit is elsietnének és egyre inkább egy jól átgondolt tervnek tűnnek a szörnyek, ami nekünk csak jót jelenthet.

Heisserer az utóbbi időben sorra halmozta a sikereket, hisz ő írta az Amikor kialszik fény és az Érkezés forgatókönyvét, utóbbiról már egyre jobban suttogják, hogy Oscar esélyes lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.