Hirdetés

Ekkor láthatjuk a Wonder Woman új előzetesét

|

A DC Comics harcos amazona saját filmjének új előzetesét is beharangozták a napokban, a rendező jóvoltából pedig végre azt is tudjuk, hogy mikor érkezhet.

Hirdetés

A Trailer Track portál hozta le minap a hírt, miszerint új előzetes van láthatáron a Warner Bros. következő DC Comics adaptációja, a Wonder Woman kapcsán. Az információt a Deluxe Digital Cinema weboldala hintette el eredetileg egy listával a filmek előtt vetített trailerekkel, amelyek között a szóban forgó új kedvcsináló is szerepel - nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg az Egyesült Államokban pénteken debütáló Doctor Strange előtt fogják először játszani az ízelítőt, ami persze előtte az interneten is debütál. Patty Jenkins rendező jóvoltából már azt is tudjuk, hogy mikor. 

Hirdetés

A Wonder Woman-t jegyző Patty Jenkins Twitter oldalán köszönte meg a rajongóknak, amiért megosztották vele nagyszerű Halloween-i jelmezeiket, mire egyértelműen utalt rá, hogy csütörtökön ő is kedveskedni fog valamivel. Tekintettel arra, hogy a legújabb Marvel mozit már csütörtök este, azaz premier előtt játszani fogják az amerikai mozik, vélhetően a reggeli vagy kora délutáni órákban debütálhat a Gal Gadot főszereplésével érkező Wonder Woman legújabb ízelítője, ami úgy hírlik, hogy 2 perc 30 másodperc hosszú lesz. Nem zárjuk ki annak lehetőségét sem, hogy valamilyen okból kifolyólag már holnap láthatjuk a kedvcsinálót, de ami biztos, a héten nem maradunk friss DC anyag nélkül. 

A Patty Jenkins rendezte mozifilm 2017. június 2-án debütál az amerikai mozikban Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Antiope tábornok), Connie Nielson (Hippolyta királynő), Lucy Davis (Etta Candy) és Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, valamint Elena Anaya főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.