Hirdetés

Újabb X-Men film készülhet az eredeti stábbal?

|

Bryan Singer elmondása szerint szívesen csinálna még egy X-Men mozit az eredeti szereplőkkel.

Hirdetés

Amerikában most debütált az X-Men: Apokalipszis, amely a vegyes kritikák ellenére is úgy fest, hogy hozni fogja Az eljövendő múlt napjainak a számait. A trilógia zárlat után egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit is akar a Fox. Egyrészt jön pár spin-off, mint a Josh Boone (Csillagainkban a hiba) által rendezett X-Men: New Mutants, vagy a már régóta halogatott Gambit Channing Tatum főszereplésével. Mindemellett a széria producere és írója, Simon Kinberg elejtette, hogy a következő X-Men film a 90'-es években fog játszódni, Bryan Singer pedig a tervei szerint kivinné a mutánsokat az űrbe. Most azonban a direktor mondott még más érdekességeket is.

Hirdetés

Ugyebár az "előzmény" trilógia a történelmet használta eddig díszletnek: Az elsők az 1960-as években, Az eljövendő múlt napjai az 1970-es, míg az Apokalipszis az 1980-as években játszódott és ahogy fentebb is hivatkoztunk rá, a következő rész is ugrik majd egy évtizedet, viszont továbbra is az új szereplőgárdával, akik értelemszerűen nem nagyon öregedtek, és ezt igencsak felróják a készítőknek. Pláne annak fényében, hogy hiába van egy újraindított idővonal, hamarosan ott kell a szereplőknek tartaniuk korban, ahol a 2000-es X-Men - A kívülállók idején. Ennek kapcsán is faggatták Singert, hogy nem kíván esetleg egy újabb mozit csinálni az eredeti stábbal, amire a rendező így felelt:

Egyik este egy tesztvetítést tartottunk a stábnak, én pedig elmentem megnézni, ahogy Patrick Stewart felesége énekel Ian McKellennel. Ültünk ott ketten és néztük, ahogy Patrick gyönyörű felesége énekel - akinek remek hangja van - és én azon gondolkodtam, hogy milyen nagyszerű lennő őket újra együtt látni. Mindannyian remek színészek és remek emberek, és nagyszerű élményekkel lettem gazdagabb általuk. Szívesen látnám, ahogy ez megtörténik, csupán a "Hogyan?"-jára kellene rájönni. Hogyan csináld? Pusztán kedvtelésből nem lehet megtenni, jól kell megcsinálni. Máskülönben elsietett lesz az egész. 

Kétségtelenül jó lenne látni még egyszer az eredeti stábot egy kaland erejéig, vélhetően már Logan nélkül, hiszen Hugh Jackman a jövőre érkező Farkas 3-ban végérvényesen leteszi az adamantium karmokat. A kérdés az az, hogy a közönség vevő lenne e Famke Janssen (Jean Grey), James Marsden (Küklopsz) és a többiek kalandjaira, ráadásul Patrick Stewart (X professzor) és Ian McKellen (Magneto) sem lesz fiatalabb. Az eljövendő múlt napjai már gyönyörűen egyesítette a régi gárdát, és lehet, hogy egy teljesen új kaland, csak rontana az egészen. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.