Hirdetés

X-Men: Apocalypse - Újracastingolják a mutánsokat!

|

Simon Kinberg szerint újra kell castingolni néhány kulcsfontosságú karaktert alakító színészt, mivel az Apocalypse 20 évvel az eredeti X-Men előtt fog játszódni.

Hirdetés

Mint azt már tudni lehet Bryan Singer végre aláírta a szerződést, miszerint ő fogja elhozni az Apokalipszist a mutánsok számára. Azonban az is kiderült, hogy Cyclops, Storm és Jean Grey karakterét újra kell választani, ugyanis fiatalabb színészekre van szükség. Furcsa lesz új karaktereket látni helyettük a vásznon, de a változtatás szükségszerű, mivel a történet az 1980-as években fog játszódni - néhány évvel az eredeti X-Men előtt. Persze voltak itt már átfedések az idők között - Tim Pocock játszotta anno a fiatal Cyclopsot az X-Men Kezdetek: Farkas-ban, de igazából senki nem jegyezte meg a nevét és nem is valószínű, hogy ő térne vissza újra Scott képében. A rajongók számtalan kérdést tettek már fel arról, hogy bizonyos mutánsok (köztük Bishop) visszatér-e, de Kinberg közölte, hogy ez bizony az Eljövendő múlt napjainak közvetlen folytatása, ami a múltban játszódik, így ezek a karakterek maximum egy későbbi X-Men-ben fordulhatnak elő legközelebb.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.