Hirdetés

Szakítanának a hagyományokkal a Zsivány Egyesben

|

Kathleen Kennedy producer beszélt arról, hogy hogyan különböztetnék meg a saga filmjeit a különálló filmektől.

Hirdetés

Ahogy megtudtuk a Disney-től: addig fogják gyártani a Star Wars filmeket, amíg jegyet veszünk rá. Ehhez pedig spin-offokra is szükség lesz, ezeknek a sorát nyitja meg a Zsivány Egyes (Rogue One).

Hirdetés

Az eddigi hét nagyvásznon megjelent történet esetében szinte nem is volt kérdés, hogy a filmet a legendássá vált, sárga betűs beúszó prológussal indítsák, azonban ez nem biztos, hogy így lesz a sagától különálló filmek esetében is. Kathleen Kennedy az Entertainment Weekly-nek ezt mondta erről:

Rengeteget beszélünk róla. Jelenleg is az egyeztetések közepén vagyunk, szóval egyelőre nem tudok semmi biztosat mondani, hogy végül hogyan lesz. A beúszó szöveg és néhány egyéb elem annyira jellegzetesen összeforrott a saga filmjeivel, hogy sokat gondolkozunk rajta, hogy hogyan fogjuk megkülönböztetni és definiálni az önálló filmeket. Szóval éppen most is még ezen ötletelünk.

Érthető a készítők részéről a habozás, hiszen bár a beúszó szöveg nélkül egyelőre elképzelhetetlennek tűnik Star Wars filmet nézni, a különálló filmekből rengeteg fog még érkezni, és lehet, jót tenne az arculatnak egy kis frissítés, a hagyományokat pedig lehetne tovább ápolni a fősodorban. 

Ennek eldöntése előtt viszont még sokkal fontosabb feladatok vannak hátra, hiszen a jelenetek egy tetemes részét újraforgatják. Ahogy korábban is írtuk, a Disney nem volt elégedett az elkészült film egyes jeleneteivel. Kennedy ezzel kapcsolatban is próbált nyugtatóan nyilatkozni:

Semmi nem fog változni a történetből, csak néhány dolgot változtatunk a fotózást illetően. A legfontosabb, hogy megnyugtassuk a rajongókat, hogy ez még mindig ugyanaz a film, amit eredetileg is készíteni akartunk.

A filmet a tervek szerint december 15-én mutatják be a hazai mozikban, és a története a Star Wars IV: Egy új remény kezdete előtt fog közvetlenül befejeződni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.