Hirdetés

Így készültek az Agents of S.H.I.E.L.D 3. évadának legjobb jelenetei

|

Egy érdekes videó erejéig bepillantást nyerhetünk az Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évadának leglátványosabb jeleneteinek kulisszái mögé.

Hirdetés

Az Agents of S.H.I.E.L.D. idei szezonja kimagaslóan jól sikerült, ugyan voltak rosszabb pillanatok, de összességében remekül sikerült továbbvinni az Inhumans és a Secret Warriors szálat, ráadásul HIVE az évad második felében durva ellenfélnek bizonyult, simán ott van a legjobbak között. Valahogy ebben az évadban rengeteg megható pillanat akadt, akárcsak jó néhány komolyabb akciójelenet, amelyekhez elengedhetetlen a tökéletes animáció.

Hirdetés

Ezzel a videóval feleleveníthetjük az évad leglátványosabb pillanatait a szokásos rétegre bontogatós formában (a sorozat effektjeiért nem a filmeket is készítő Industrial Light & Magic felel):

Sajnos hiába vettünk búcsút Bobbyttól és Huntertől, mert a Marvel's Most Wantedet végül nem kérte be sorozatnak az ABC és nem tudni, hogy visszatérnek-e, de a lehetőség adott. Az Agents of S.H.I.E.L.D. viszont visszatér ősszel a negyedik évadára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.