Hirdetés

Bemutatjuk az HBO újoncait: A kenderfutár

|

Az HBO az idei ősz folyamán is számos újdonságot hoz el a nézőknek, és jó pár közülük biztos beszédtéma lesz (és lett is) mind a tévézők, mind a kritikusok körében. Az egyik ilyen megosztó produkció A kenderfutár. Ismerjétek meg a szériát kicsit közelebbről is velünk.

Hirdetés

Katja Blichfield és Ben Sinclair High Maintenance címmel 2012 és 2015 között készítették el saját websorozatukat, melyben egy végig névtelen, kissé ápolatlan külsejű srác szállítja a drogot az éjszakai New Yorkban. A sorozat azonban koránt sem egyszerű és unalmas, hiszen a főszereplő segítségével megismerhetünk rendkívül színes embereket és megtudhatjuk a kis történeteikből, hogy miért is nyúlnak a droghoz, a fűhöz.

Hirdetés

A websorozatból (illetve az alapján) készült széria magyar szinkronnal csak nemrég, október 7-én debütált a hazai HBO3 műsorán, és bár heti egy részt vetít le belőle a tévéadó, viszonylag hamar el fog fogyni az első szezon, mivel csak hat részes etapról van szó. A második szezon azonban már a zsákban van, szóval akinek megtetszik ez a kissé különc, de nagyon is a valóságot ábrázoló széria, annak nyugodtan csilloghat a tekintete. Az első évad angol nyelvű ajánlóját a fenti képre kattintva tudjátok megtekinteni.

HBO-ősz: Az ifjú pápa, A kenderfutár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.