Hirdetés

Justice U címmel érkezik új sorozat az Arrowverzumba

|

David Ramsey A zöld Íjász után ismét főbb szerepben brillírozhat a The CW csatornán.

Hirdetés

David Ramsey azon két színész egyike volt, akik a nyolc évadot megélt A zöld íjász című sorozat minden egyes epizódjában szerepeltek - a másik természetesen a főszereplő Stephen Amell volt. Bár a széria, mely útjára indította a sorozatos DC-univerzum kiépülését a The CW csatornán, 2020-ban véget ért, Ramsey a spin-off sorozatokban rendre felbukkan visszatérő szereplőként. Sőt, újabban még különböző epizódok rendezését is elvállalta.

Hirdetés

A The CW bejelentette, hogy Justice U címmel tovább bővítik az Arrowverzumra keresztelt közös univerzumot, melynek főszereplője maga Ramsey lesz John Diggle szerepében. A Justice U A zöld íjász fináléja után veszi fel a fonalat, amikor is Diggle egy híres egyetemen verbuvál össze egy öttagú, szuperképességekkel megáldott csapatot, akik számára mentorként fog utat mutatni.

Ramsey nemcsak főszereplője, hanem a pilot rendezője is lesz. A projektet ugyanaz a Berlanti Productions cég gyártja, mint az összes többi sorozatot az Arrowverzumban. Egyelőre casting hírek nem érkeztek, de minden bizonnyal hamarosan arcokkal is felruházzák az új szuperhős csapatot.

Bár úgy tűnik minden sínen van a további bővülésre, kérdés, hogy mi lesz az Arrowverzum sorsa, ha a Warner sikeresen megválik a The CW csatornától. A filmstúdió óriás már így is gőzerővel dolgozik azon, hogy lehetőleg minden DC képregényes tartalom az HBO Max streaming platformon landoljon, és kétséges, hogy egy már nem hozzájuk tartozó, szintén DC-n alapuló sorozatcsaládot mindenféle kikötések nélkül hagynának sugározni.

Ti mely sorozatokat követitek az Arrowverse-ből?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.