Hirdetés

Penge, Szellemlovas és Holdlovag sorozatot tervez a Netflix?

|

A legújabb pletykák alapján a Marvel és a Netflix három népszerű karakterrel is folytathatja gyümölcsöző együttműködését: Pengével, a Szellemlovassal és Holdlovaggal.

Hirdetés

Eddig akármivel próbálkozott a Marvel a Netflixen keresztül, azt jól fogadta a közönség: a Daredevil a második évadát fogyasztotta el, a Jessica Jones következő szezonját is berendelték, a Luke Cage idén érkezik és már készítik az Iron Fist sorozatot is, hogy ők négyen összeálljanak majd a The Defenders képében. Ezzel viszont még nincs vége a két titán együttműködésének. 

Hirdetés

2013-ban a Marvel Studios visszaszerezte néhány karakterének jogát, így a Daredevil, a Megtorló, Penge és a Szellemlovas is visszakerült hozzájuk. Az első kettő bemutatkozott már a Netflixen (nemrég jelentették be, hogy Jon Bernthal-féle Megtorló saját sorozatot kap), azonban utóbbi kettővel kapcsolatban még nem nyilatkozott a Marvel. A Movie Creed Live-tól származó pletykák szerint azonban a Marvel és a Netflix saját műsort szánnak Pengének, a Szellemlovasnak és egy másik karakternek, a Holdlovagnak (Moon Knight), akit sokan csak a Marvel Batmanjének tartanak. A pletyka nem tesz említést a további részletekről, így egyelőre csak sötétben tapogatózunk az említett sorozatlehetőségekkel kapcsolatban, ugyanakkor az tény, hogy már több alkalommal is hallottuk ezeket a szóbeszédeket korábban.

Ti örülnétek neki, ha Penge, Holdlovag és a Szellemlovas saját sorozatot kapnának a Netflixen? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.