Hirdetés

Preacher - ők lesznek a sorozat magyar hangjai

|

A Preacher az AMC nyári nagy dobása, egy véres, a megszokottól nagyon is eltérő produkció, talán az a képregény-adaptáció, amire sokan vártak.

Hirdetés

Az AMC-n május 22-én mutatkozott be a Preacher című sorozat, mely az azonos című képregény televíziós adaptációja. A tíz részes szériát az a Sam Catlin jegyzi, aki olyan sorozatokon dolgozott mint a Breaking Bad - Totál szívás. A széria hazai, szinkronos premierje május 30-án, este tíz órakor lesz az AMC-n.

Hirdetés

A történet középpontjában egy olyan kisvárosi lelkész áll, akit megszáll egy természetfeletti démon, és két, igencsak furcsa ember társaságában útra kell, hogy megtalálja Istent. A Preacher merész és vibráló, egy csavaros dráma humorral és misztikummal fűszerezve.

A főszereplőt a többek között az Amerikai Kapitány: Az első bosszúálló című filmben is játszó Dominic Cooper alakítja, akinek nem ez lesz az első tévés produkciója, ugyanis nem is olyan régen már James Bond megalkotójaként, azaz Ian Flemingként is láthattuk, és szerepelt az idő közben elkaszált Agent Carterben is.

Dominic Cooper (Jesse) - Dányi Krisztián
Joseph Gilgun (Cassidy) - Horváth Illés
Ruth Negga (Tulip) - Nemes Takách Kata
Lucy Griffiths (Emily) - Csifó Dorina
Derek Wilson (Donnie) - Dolmány Attila
Ricky Mabe (Miles) - Harcsik Róbert
Brian Huskey (Ted) - Fazekas István
Thomas Barbusca (Chris) - Tóth Márk
W. Earl Brown (Sheriff) - Háda János
Anatol Yusef (DeBlanc) - Moser Károly
Ian Colletti (Eugene) - Czető Roland
Jamie Anne Allman (Betsy) - Sallai Nóra
További magyar hangok: Pál Dániel, Gyarmati Laura, Potocsny Andor

Magyar szöveg: Győri Gergely
Hangmérnök: Horváth G. Zoltán
Vágó: Baja Gábor
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.