Hirdetés

Sherlock 4. évad - Komor hangulatú az első promó kép

|

Megérkezett az első promó kép a Sherlock 4. szezonjáról.

Hirdetés

Bár még mindig nincs pontos premierdátuma a Sherlock 4. etapjának, valószínűleg januárban már nézhetjük is Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és Dr. Watson (Martin Freeman) legújabb kalandjait, akikhez az új évadban ezúttal csatlakozik majd Toby Jones is.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon már kaptunk egy teaser videót az új évadról, melyből áradt az eddigieknél komorabb hangulat, ami a most kiadott képnél sincs másként. Persze Steven Moffat (az egyik készítő) leszögezte, hogy nem kell megijedni, ez ugyanaz a sorozat lesz, tele poénnal, de egy fokkal sötétebbre veszik majd a dolgot. Kiváncsian várjuk a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.