Hirdetés

SIX - új akciósorozat érkezik az HBO-ra

|

Valós események alapján készített sorozatot mutat be a hazai HBO.

Hirdetés

A SIX egy valóban létező osztag, a Navy SEAL 6 egyik bevetését meséli el. A csapatot azzal a feladattal bízták meg 2014-ben, hogy likvidáljanak egy tálib vezetőt, ám az akció kudarcba fullad, mert kiderül, hogy egy amerikai állampolgár segíti a terroristákat. A főszereplőt az Aljas Nyolcasból és a Kib*zgatóhelyettesekből is ismert Walton Goggins alakítja.

Hirdetés

A széria a History Channel saját produkciója, és egyik különlegessége, hogy a lehető legrealisztikusabban mutatja be, hogyan működik egy speciális kommandós alakulat. Bepillantást nyerhetünk a felkészülésükbe, a stratégiákba és arra, milyen nyomással kell megküzdeniük. Az akciójelenetek minél hitelesebb ábrázolása miatt lesznek éjjellátóval felvett jelenetek, FPS (first person shooter azaz belső nézetű lövöldözős) játékokhoz hasonló nézőmódok illetve kézikamerás megoldások is.

A sorozat azonban nem csak akciók miatt lesz érdekes, hiszen az alkotók arra is törekedtek, hogy minél hitelesebben mutassák be az elit harcosok mindennapjait, családi életüket. A SIX először január 20-án debütál idehaza az HBO, de ekkor csak magyar felirattal. A szinkronos premier február 5-én lesz az HBO3 műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.