Hirdetés

Spin-off sorozat készül a Rick és Morty-hoz

|

Bőségesen el leszünk látva tartalommal.

Hirdetés

Már nincs messze a Rick és Morty 5. évadának premierje, hiszen alig egy hónap múlva kezdetét is veszi az újabb őrült kaland. A jövőben viszont nem csak a fősorozat kap majd új évadokat (ahogyan azt már a készítők többször is elárulták), hiszen a szériának otthont adó csatorna, az Adult Swim nemrég bejelentette, hogy hamarosan egy spin-off sorozat is készül ehhez a világhoz.

Hirdetés

A széria rögtön címet is kapott The Vindicators néven, ebből pedig könnyen kitalálható, hogy a történet a 3. évad 4. részében megismert Vindicators (magyarul Visszavágók) elnevezésű szuperhőscsapat körül forog majd, akiket Supernova, Vance Maxiumus, Alan Rails, Crocubot és Noob Noob alkot, és akiknek ezúttal Rick és Morty nélkül kell majd felvenniük a harcot a gonosz ellen.

A bejelentésből továbbá kiderült, hogy egy miniszériáról van szó, amelynek első évada 8-10 részből fog állni, a produceri munkálatokat pedig az anyasorozat két készítője, Dan Harmon és Justin Roiland mellett Erica Rosbe és Sarah Carbiener látják majd el, akik már nagyon izgatottak a projekt iránt, és alig várják, hogy bemutathassák ezt az egészen egyedi és diszfunkcionális szuperhőscsapatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.