Hirdetés

Rengeteg új jelenetet tartalmaz a Rick és Morty 5. évadának legújabb előzetese

|

A sorozat továbbra is a maximális fordulatszámon pörög majd.

Hirdetés

Már az első előzetes sem volt piskóta a Rick és Morty következő etapjáról, a szériának otthont adó Adult Swim csatorna azonban úgy gondolta, hogy tudják még tovább fokozni az őrületet, ezért a mai napon közzétették a második előzetest az ötödik évadról, amely rengeteg új képsorral emlékeztet minket arra, hogy miért is szeretjük annyira ezt a sorozatot.

Hirdetés

Az új évad premierje pedig már nincs is olyan messze, hiszen június 20-án esedékes a folytatás, amely idehaza immáron rögtön a premier másnapján, június 21-én startol el az HBO GO-n, egyelőre magyar felirattal (lesz hozzá szinkron is, jelenleg azonban még nem tudni, hogy pontosan mikor), de az eddig napvilágot látott négy etap is elérhető lesz a felületen, természetesen szinkronosan. Ti hogy szeretitek a szériát, eredeti nyelven, vagy magyarul?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.