Hirdetés

BRÉKING: Az egyik főszereplő kiszáll a The Walking Dead-ből

|

A 9. évadban láthatjuk utoljára a tévéképernyőn a The Walking Dead sorozat egyik oszlopos tagját.

Hirdetés

Hatalmas döntést hozott meg Andrew Lincoln a minap, ugyanis az Entertainment Weekly és a Collider is arról számolt be, hogy a színész a 9. szezonban fog feltűnni utoljára Rick szerepében.

Hirdetés

A 2010 óta futó sorozat hatalmas sikereket tudhat magáénak, de már szemmel látható a hanyatlás mind minőségben, mind nézettségben, hiszen a 8. évad már se kritikailag, se a nézőszámokat tekintve nem hozta az elvárt számokat. Ennek ellenére még így is az egyik legnézettebb sorozat, aminek új részeit hatalmas tömegek várják évről évre.

De talán éppen emiatt kell már egy kis frissesség a szériának, és miután a 8. etapban búcsút vettünk Carltól, hamarosan az apja is kiszáll, így a sorozat rövid időn belül veszíti el a két legfontosabb karakterét. Azt még nem tudni, hogy meghal-e, vagy csak elhagyja a csoportot, de a sorozatot ismerve mi az előbbire tippelnénk. A Collider szerint egyébként Daryl (Norman Reedus) venné át a stafétát, mint főszereplő. Emellett arról is szólnak pletykák, hogy a Maggie-t játszó Lauren Cohan sem marad sokáig, de az ő sorsa még nem dőlt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.