Hirdetés

Véres betekintést kaptunk a Netflixre érkező Resident Evil sorozatba

|

A Resident Evil széria elkészültébe pillanthatunk bele az új videóval.

Hirdetés

Először készíthet egy stúdió élőszereplős sorozatot a kultikus Resident Evil franchise-ból, és a Netflixet érte ez a megtiszteltetés. Két előzetest már kaptunk az elmúlt időszakban, amelyekből nagyjából kiderült, mire számíthatnak az érdeklődők, a premier közeledtével azonban nemrég egy vadiúj promóanyagot tett közzé a Netflix, amely a projekt kulisszáiba enged bepillantást.

Hirdetés

A streamingszolgáltató által közzétett új, "Evolving Resident Evil" című videójában a rajongók először láthatnak számos szörnyet, karaktert és történetszálat, amelyek a készülő adaptációban szerepelnek. A közel öt perces kedvcsinálóban rengeteg színész és a filmet készítői is megszólalnak, emellett az is kiderül, hogy legalább négy easter egg és utalás biztosan lesz azok számára, aki játszottak a játékokkal.

A Resident Evil jövő hét csütörtökön, azaz július 14-én érkezik a Netflix kínálatába, fontos szerepben pedig feltűnik Lance Reddick, Tamara Smart, Seina Agudong, Ella Balinska, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti, és Turlough Convery.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.