Hirdetés

Rengeteg vért, szörnyet és akciót ígér a Resident Evil sorozat nagyszabású előzetese

|

Akcióból egy pillanatig sem lesz hiány a Resident Evil sorozatban.

Hirdetés

Májusban már megkaptuk az első betekintőt a Netflix élőszereplős Resident Evil sorozatába, amely ha nem is győzött meg minket teljesen a projekt létjogosultságáról, annyi biztos, hogy már akkor jobbnak tűnt, mint a legutóbbi mozifilm. A premierje pedig már csak alig egy hónapra van, ezért úgy döntött a streamingszolgáltató, hogy egy vadiúj előzetessel kedveskedik a rajongóknak.

Hirdetés

A sorozat szinopszisa szerint 2036-ban - 14 évvel azután, hogy egy halálos vírus globális apokalipszist idézett elő -, Jade Wesker (Tamara Smart) a túlélésért küzd a vérszomjas fertőzöttekkel és őrült lényekkel teli világban. Ebben az abszolút kegyetlen világban Jade-et nem csak a New Raccoon Cityben töltött múltja, és az édesapjának, Albert Weskernek (Lance Reddick) az Umbrella Corporationhöz fűződő kapcsolatai kísértik, de leginkább az, ami nővérével, Billie-vel (Seina Agudong) történt.

A Resident Evil 2022. július 14-én érkezik a Netflix kínálatába, fontos szerepben pedig feltűnik még Ella Balinska, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti, és Turlough Convery.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.