Hirdetés

A Zöld Íjász kislánya kimaxolta a cukiságot

|

Stephen Amell bemutatja, hogy gyermeke mennyire tudja titokban tartani titkos identitását.

Hirdetés

Oliver Queen sokat dolgozott azon a Zöld Íjász (Arrow) című sorozatban, hogy ne derüljön ki, kicsoda is ő valójában, ezzel szemen a karaktert eljátszó Stephen Amell kislánya úton-útfélen eldicsekszik apukája titkos identitásával. 

Hirdetés

Amell a londoni Villains Fan Festen mesélt a rajongóknak arról, hogy lánya, Mavi rettenetesen rossz titoktartó, mindenkinek elárulja, hogy ő a Zöld Íjász. Hogy ezt bizonyítsa, felhívta a gyerkőcöt is a színpadra, átadta neki a mikrofont, majd megkérte arra, hogy ne mondja el senkinek a titkot. Ami ezután következik, attól egyenesen elolvadtunk: 

Mavi ráadásul nem most először buktatja le a hőst, a hónap közepén a Broadway musical, a Jégvarázs sztárjainak beszélt arról, hogy az apukája üldözi a gonoszt. Amell természetesen büszkén ezt is megörökítette: 

Mavi időzítése egyébként tökéletes, hiszen SPOILER Oliver Queen a Zöld Íjász hatodik évadának végén elmondja a sajtónak, hogy ő rejlik a jól ismert jelmez mögött. SPOILER VÉGE. Mit is mondhatnánk ezek után... Mavi, cserben hagytad a várost! De senki nem tud haragudni rád. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.