Hirdetés

Colton Haynes állandó szereplőként tér vissza az Arrow 7. évadában

|

Néhány év kihagyás után újra állandó szereplő lesz Arsenal, a vörös íjász.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly számolt be arról, hogy Colton Haynes újra állandó szereplője lesz A zöld íjásznak a 7. évadtól kezdődően. A színésszel már az első szezonban megismerkedhettek a nézők Roy Harper szerepében, aki később maga is törvényenkívüli bűnüldözővé vált az Arsenal alteregó alatt. Sajnos a 3. évadban el kellett búcsúznunk tőle, de az ajtó végig nyitott maradt vendégszerepekre, vagy akár a most bekövetkező végleges visszatérésre.

Hirdetés

Annyi biztos, hogy Roy visszatérése rendesen fel fogja kavarni az állóvizet, hiszen rengeteg minden változott a csapatban távozása óta. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy képes lesz-e elegendő energiát magával hoznia és felpörgetni kicsit a sorozatot, vagy pedig az Arrow végleg a kiszámíthatóság és önismétlés gödrébe esik, ami látszólag minden CW-s szuperhősös szériával megtörténik a 3. évad tájékán.

Ti követitek még A zöld íjász kalandjait? Várjátok Arsenal visszatérését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.