Hirdetés

A fák tengere - Itt a hivatalos előzetes!

|

Gus Van Sant tavalyi fesztiválozós drámája lassan debütál a nagyközönség előtt is. Itt az első hivatalos előzetese.

Hirdetés

Igaz, hogy már egy éve járja a fesztiválokat és sajnos alaposan meg is dorgálták már a kritikusok, az A24 lassan készül a nagyközönségnek is megmutatni filmjét, A fák tengerét, így kiadták első hivatalos előzetesét.

Hirdetés

A történet Aokigahara-ba, a Fudzsi lábához kalauzolja el a nézőt, amit a "fák tengerének" is neveznek. Ez a hely arról nevezetes, hogy sokan életük bevégzésének szándékával keresik fel, akárcsak főhősünk, Arthur Brennan (Matthew McConaughey) is, de itt találkozik majd egy másik emberrel, Takumi Nakamurával (Ken Watanabe), aki szintén elveszítette a lába alól a talajt. A két embernek itt kell majd visszatekintenie életük hibáira, ami Arthurt visszatereli az élet útjára, és feleségéhez (Naomi Watts) is visszatalál.

Gus Van Sant rendezte, az író Chris Sparling (Élve eltemetve). A bemutató augusztus 26-án lesz Amerikában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.