Hirdetés

Befutott az új Predator film első kedvcsinálója

|

Hangulatos teaser emlékeztet minket a Ragadozók visszatérésére.

Hirdetés

Már egy jó ideje tudni, hogy hamarosan új Predator filmet nézhetünk (révén a Disney-Fox összeolvadással ez a franchise is az Egeres Céghez került, akik a 2018-as film ellenére még mindig nagy potenciált látnak benne) a Cloverfield Lane 10-et is jegyző Dan Trachtenberg rendezésében, mostanáig azonban csak egy címet és egy promóképet kaptunk a projektről. A mai napon azonban megérkezett hozzá az első, rövidke hangulatfokozó előzetes. 

Hirdetés

A történet szerint 300 évvel ezelőtt járunk majd, és az észak-amerikai komancs indián törzs életébe nyerünk bepillantás. Ennek a törzsnek a tagja Naru (Amber Midthunder) is, a képzett női harcos, aki mindenáron igyekszik megvédenie törzsét egy náluk jóval fejlettebb idegen ragadozóval szemben.

A Prey címet viselő kaland augusztus 5-én érkezik a Hulu streamingszolgáltatóra Amerikában, míg a világ többi részén vélhetőleg a Disney+-on megtalálható Star alfelületén lesz látható.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.