Hirdetés

Beware The Slenderman trailer - az HBO új dokumentumfilmje

|

A dokumentumfilm azt világítja meg, hogy milyen szerepet játszott Amerika híres horrorfigurája egy gyilkossági ügyben.

Hirdetés

Az HBO úgy gondolta, hogy ideje készíteni egy dokumentumfilmet az Internet világában elhíresült rémisztgetőről, Slender Manről. Voltak pletykál arról, hogy az American Horror Story 6. évadának középpontjában is ő lesz, úgyhogy a közeljövőben el leszünk látva a gyerekriogató hosszúpuskával.

Hirdetés

A trailer elején hallható idézet eredetileg egy mémen volt látható, amit a Something Awful nevű website posztolt. Eric Knudsen kezdett el gyártani képeket a több méter magas, arctalan horrorfiguráról, a gyerekeket köré photoshoppal készítette. A karakter hamarosan ebben a formájában urbánlegendák része lett, ami sok kis történetet, tévhitet, sőt, még egy számítógépes játékot is szült.

A Beware The Slenderman egy gyilkossági ügyre fókuszál, amiben valamilyen formában közreműködhetett a figura is. Két 12 éves lány, Morgan Geyser és Anissa Weier 2014-ben 19 kézszúrással gyilkolták meg barátjukat. A gyilkosság után a helyszíntől jó messze,  az erdőben találtak rájuk, és azt mondták, hogy Slender Man házát keresik. A rendező, Irene Taylor Brodsky szerint nem azt vizsgálja a film, hogy a lányok bűnösök-e vagy ártatlanok, hanem, hogy a bíróságnak felnőttként vagy gyerekként kellene kezelnie őket.

A dokumentumfilmet január 23-án vetíti az HBO.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.