Hirdetés

Deadpool - nézd meg felirattal az őszinte előzetest

|

A Screen Junkies Honest Trailer sorozata minden filmnek megmondja a magáét, ezt Deadpool sem kerülhette el, azonban kedvenc nagyszájú zsoldosunknak sikerült a saját őszinte előzetesét is széttrollkodni.

Hirdetés

A 20th Century Fox irodáiban valószínűleg már kint lóg egy kép a falon Deadpool képével, amin az áll, hogy higgy a lehetetlenben, mert eredetileg nem is akarták a filmet, majd Ryan Reynolds és a rajongók közbenjárásával mégis megvalósulhatott és nagyobb sikere lett, mint ahogyan azt legvadabb álmaikban is remélni merték volna. 

Hirdetés

Persze bármennyire is imádjuk Wade Wilson alteregóját (vagy Ryan Reynolds alteregójának alteregóját), Tim Miller filmje sem lett hibátlan, amiben főleg a kevés büdzsé a ludas, ahogyan erre Deadpool többször rá is világít egy-egy vicces jelenet során. Hogy az antihős eredetsztorijában milyen hiányosságokat fedezett fel a negyedik fal áttörésével folyamatosan rabul ejtett publikum, arról szóljon a Deadpool Őszinte Trailere, a Marvel Magyarországnak köszönhetően magyar felirattal ellátva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.