Hirdetés

Deadpool 2 - Pokolfajzat is kampányol a szerepért

|

A Deadpool sikerének köszönhetően a folytatás is reflektorfényben van, amelyre sorra jelentkeznek be a filmsztárok: ezúttal Pokolfajzat megtestesítőjén van a sor.

Hirdetés

A Deadpool elképesztő bevételi és kritikai sikere egyértelműen jelezte a 20th Century Fox felé, hogy igény van a nagyszájú antihősre és hogy a folytatás esetében hagyniuk kell Ryan Reynoldsot, Tim Miller rendezőt és az írókat (Paul Wernick, Rhett Reese) kibontakozni. Már az első rész stáblistájában megígérte nekünk a címszereplő, hogy következő alkalommal megkapjuk Kábelt (aki mellesleg a képregényekben Küklopsz fia és képes az időutazásra), azonban hiába pedzegette meg, várhatóan nem Keira Knightley fogja játszani. 

Hirdetés

Helyette olyan színészek jelentkeztek már be Kábel szerepére, mint Stephen Lang és Dolph Lundgren, illetve legutóbb nem más állt be a sorba, mint kedvenc Pokolfajzatunk/Clay Morrowunk, Ron Perlman. Perlman sosem volt az a titokzatos fajta, mindig tudatta a világgal és a rajongókkal, ha valamit szeretett volna, hogy megtörténjen, így történt nemrég a Deadpool 2 esetében is. A színész az Instragramján osztott meg képeket, amin az időutazó mutáns és az ő fotója látható, rávilágítva arra, hogy mekkora a hasonlóság: 

Or hair. I'm the only one with #Cable's friggin HAIR!

Ron Perlman (@perlmutations) által közzétett fénykép,

Even my fave artist got into the fray...

Ron Perlman (@perlmutations) által közzétett fénykép,

Perlman megosztott egy rajongója által készített képet is, amin ő látható Kábelként: 

The defense rests.......

Ron Perlman (@perlmutations) által közzétett fénykép,

Ti szeretnétek, ha Ron Perlman lenne a befutó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.