Hirdetés

Death Race 2050 - korhatáros trailerben akciózik Frankenstein

|

A Death Race 2000 rebootjában Frankenstein ezúttal sokkal nagyobb feladatot kap, mint valaha: egész Amerikát átszelve kell diadalmaskodnia, a társai és a lakosság életének árán. Most egy felnőtteknek szóló trailerben nézhetjük meg, hogy mi vár rá.

Hirdetés

Roger Corman számtalan klasszikus B-filmmel örvendeztette már meg a nézőközönséget, ezek egyike az azóta már kultstátusz szimbólummal felruházott Death Race 2000. Rebootja, a Death Race 2050 januártól lesz megtekinthető DVD, illetve Blu-ray formátumban, amihez megérkezett az új, 18+-os trailer, mely alapján az őrület garantált lesz ezúttal is.

Hirdetés

Corman négy évtized után söpörte le a port a Death Race világáról, és olyan neveket sikerült megnyernie a projekthez, mint Manu Bennett és Malcolm McDowell. A történet szerint 2050-ben Amerikát már egy gonosz vállalat irányítja, melynek élén a Chairman (McDowell) található. Az év szenzációja a Death Race, egy Amerikát átszelő autós verseny, melyben a különböző erőszakos versenyzők azért kapnak pontokat, hogy mennyi emberen hajtanak át, és hány versenytársat sikerül kiiktatniuk. A verseny címvédője Frankenstein (Bennett), egy félig ember, félig robot, aki ismét bajnoki címekre szeretne törni, ám a rebellis segédpilótájának más elképzelései vannak erről.

Mit gondoltok az előzetes alapján a filmről? Belefér a haverokkal ZS-filmeket nézős délutánok egyikébe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.