Hirdetés

Dunkirk - íme Nolan új filmjének első előzetese

|

A mai napon a Warner Bros. közzétette Christopher Nolan világháborús történetének első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Már láthattuk forgatási fotón és videón, hogy miként készül Nolan legújabb alkotása, a Dunkirk, ám most végre mozgásban is megtekinthetjük a lassacskán elkészülő filmet, ugyanis a Warner Bros. hivatalosan is közzétette az első előzetest, mely ugyan elég rövidre, viszont annál hangulatosabbra sikeredett.

Hirdetés

Az igaz történeten alapuló sztori (melynek forgatókönyvét szintén Nolan írta) minden idők egyik legnagyobb katonai hadműveletét meséli el, melyben a Brit hadseregnek 330.000 szövetséges katonát sikerült evakuálnia a németek által bekerített Dunkerque-nél, Franciaországban, a második világháborúban.

A Dunkirk 2017. július 21-én nyit a mozikban. Az operatőri feladatokat Hoyte van Hoytema (Csillagok között) látja el, a zenét Hans Zimmer szerzi, főszerepben pedig Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, James D'Arcy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney és Harry Styles.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.