Hirdetés

Egy nem várt karakter is felbukkan a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája új trailerében

|

Legutoljára a 2008-as A hihetetlen Hulkban láthattuk.

Hirdetés

Kevin Feige nem véletlenül nyilatkozta azt korábban, hogy egyetlen szereplőről sem feledkeztek meg, hiszen sorra hozzák vissza az ismerős arcokat a Marvel Filmes Univerzum különböző pontjairól, méghozzá a legváratlanabb pillanatokban. A WandaVision sorozatban például a Thor-filmek Darcyja (Kat Dennings) bukkant fel, a Sólyom és a Tél Katonájában az Amerika Kapitány: A Tél Katonájának 13-as ügynöke, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban pedig Thaddeus Ross (William Hurt). 

Hirdetés

De nem Ross az egyetlen, akit A hihetetlen Hulkból viszont láthatunk, ugyanis a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájának legújabb előzetesében maga Förtelem (Abomination), azaz Emil Blonsky bunyózik pár pillanat erejéig, ami hatalmas meglepetés, hiszen Hulk egyik legfőbb ellenségére csak a 2022-ben érkező She-Hulk sorozatban számítottunk. Förtelmet Tim Roth keltette életre a 2008-as eredetsztoriban, és visszatérését megerősítették már a Disney+ szériájához is, szóval bízunk benne, hogy akármekkora szerepet is kap a karakter, ezúttal is ő fogja megformálni (egy rakat CGI segítségével persze). Ami pedig a Shang-Chit illeti, újabb jeleneteket láthatunk hősünk (Simu Liu) és édesapja, a valódi Mandarin (Tony Leung) főszereplésével.

Szinkronos:

Feliratos:

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája szeptember 2-án kerül a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.