Hirdetés

Egy újabb pocséknak tűnő Bruce Willis film előzetese futott be

|

A Fortress: Sniper's Eye előzetese sok akciót és izgalmat ígér, mindezt elég satnya megvalósításban.

Hirdetés

Mit csinál mostanában Bruce Willis? Rekordmennyiségben vállal el szerepeket mindenféle ócska filmben, ahol már csak az alakításában is látni, hogy neki sincs sok kedve ott lenni. Most egy újabb effajta film előzetese futott be, a tavaly debütált Fortress folytatása, a Fortress: Sniper's Eye.

Hirdetés

Ha kicsit utánanézünk, hogy mik ezek a ZS kategóriás filmek, amelyekben Bruce Willis szerepeket vállal, feltűnhet, hogy az összes ugyanahhoz az alkotógárdához kötődik, akiknek ez egy bevált formula: aprópénzből összehozni egy filmet, egy nagynevű színészt szerepeltetni (ilyenkor a költségvetés 95%-át sanszosan ő viszi el), majd erre felépíteni a marketinget. Nem tudni, hogy az egykor nagynevű színész miért vállal el tucatjával ilyen filmeket. Pletykák szerint valamilyen adósságba verte magát, de nincsenek az indítékairól megbízható információk.

A történet szerint egy visszavonult CIA ügynök, Robert Carter Michaels és fia, Paul megpróbálnak normális apa-fia kapcsolatot ápolni, miután az előzményben sikerült megvédeniük egy titkos bázist. Amikor Paul feleségét elrabolják, apjával együtt felkerekednek, hogy bármi áron megmentsék.

Ti néztetek mostanában Bruce Willis filmeket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.