Hirdetés

Így reagálnak a kutyák a John Wick 3 trailerére

|

Az egész John Wick franchise valódi elindítója egy eb volt. De vajon mit gondolnak kedvenceink a harmadik film legelső előzeteséről, amiben szintén felbukkan pár?

Hirdetés

Nemrég bemutatkozott a széria legújabb részének első kedvcsinálója, a John Wick 3. felvonás - Parabellum trailere pedig azt ígéri, hogy az eddigi leglátványosabb és legakciódúsabb filmet kapjuk meg Keanu Reeves főszereplésével. Ám nem csak a rajongók véleménye fontos, hanem a franchise-ban fontos szerepet játszó blökiké is, akik az alábbi videóban "nyilatkoznak" róla. 

Hirdetés

Az amerikai IGN úgy döntött, hogy néhány csahossal is végignézeti a John Wick 3 előzetesét, amelyben felbukkan egy-két fajtársuk is. Nyilvánvalóan az egész koncepciónak semmi értelme nincsen, csupán az állatszerető és a könnyed mókát kedvelő olvasók számára jelent kellemes pillanatokat, hogy láthatják a kutyákat reagálni a mozgalmas képsorokra. Ha ti is közéjük tartoztok, akkor vakkantsatok, mármint kattanjatok a lejátszás gombra: 

A John Wick 3. felvonás - Parabellum május 16-tól lesz látható a hazai mozikban. Nagy dobás lenne a forgalmazó részéről, ha lenne egy olyan vetítés, amire a négylábúakat is elvihetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.