Hirdetés

BRÉKING: Ütős lett a John Wick 3: Parabellum első trailere

|

John Wicknek minden eddiginél nehezebb dolga lesz, mi pedig az első trailer alapján remekül fogunk szórakozni a megpróbáltatásain.

Hirdetés

2014-ben mutatkozott be a mozikban a John Wick (Keanu Reeves), amely azonnal kultstátuszba lépett a filmnézők körében és sikerült neki kiérdemelnie azt a különleges eredményt is, hogy a 2017-ben debütált folytatás kritikailag és pénzügyileg is sikeresebb tudott lenni. Ahogyan azt a színész is megerősítette már, a John Wick 3. felvonás - Parabellum cselekménye közvetlenül a második rész vége után veszi fel a fonalat, amikor a Rémkirálynak menekülnie kell, ugyanis megszegte az egyik legfontosabb szabályt, így óriási vérdíjat tűztek ki a fejére. John a szolgáltatók segítségével próbál meg élve kijutni New Yorkból. 

Hirdetés

Az előző két epizódot is jegyző Chad Stahelski láthatóan emelte a téteket a harmadik felvonásban, ami nem csupán a Wickre leselkedő veszély nagyságát és a statiszták számát jelenti, hanem a szereplőgárda bővülését is, ugyanis olyan visszatérő és új színészek bukkannak fel a játékidő során, mint Ian McShane, Laurence Fishburne, Halle Berry, Lance Reddick, Robin Lord Taylor, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas és Anjelica Huston. Többükkel "találkozhattok" is, ha rákönyököltök a John Wick 3. felvonás - Parabellum legelső kedvcsinálójára, amely ízelítőt ad abból az akcióorgiából, ami vár ránk: 

Május 16-tól a hazai mozikban is kiderül, hogy John Wicknek hogyan és mennyi sérülés, valamint golyómennyiség árán sikerül kijutnia a kutyaszorítóból. Nézzétek meg addig a film első plakátját is, szerintünk zseniális:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.