Hirdetés

Kilenc élet - feliratos videón a macska suttogó

|

Érkezett egy magyar felirattal ellátott filmrészlet a Kilenc élet című családi filmből, amelyben a Kevin Spacey változik macskává, méghozzá Christopher Walken hatására.

Hirdetés

Lehet, hogy a Kevin Spacey által játszott Tom Brand remek üzletember, viszont annál pocsékabb apa, amit azzal büntet a sors, hogy annak a macskának a bőrében találja magát, amit a lányának vett a születésnapjára. Tomnak egy hete van rá, hogy rájöjjön, miképpen lehetne úgy jobb férj és apa Szörmók úr testébe ragadva. 

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk hova tenni Kevin Spacey csatlakozását, mindenesetre a családi vígjáték első feliratos filmrészletében megnézhetitek, ahogy Tom megpróbálja megbeszélni a helyzetet Felix Granttel (Christopher Walken), aki nemcsak felelős a férfi átalakulásáért, de egyben egy macska suttogó is. A filmrészletet ide kattintva tudjátok megnézni. 

A Kilenc élet várhatóan szeptemberben kerül a hazai mozikba Barry Sonnenfeld (Men in Black, Wild Wild West) rendezésében, a további szerepekben pedig Jennifer Garner, Robbie Amell és Teddy Sears láthatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.