Hirdetés

Kiszivárgott az új Hellboy első trailere

|

A kiadó mindent megtesz annak érdekében, hogy eltüntesse a Hellboy első kamerás kedvcsinálóját, viszont újra és újra felbukkan a világhálón.

Hirdetés

Az ízelítőként feltöltött poszterek után epekedve vártuk, hogy láthassuk a David Harbour főszereplésével készülő Hellboy film legelső előzetesét, ám végül a világ Pokolfajzat-rajongói hoppon maradtak, ugyanis a videót exkluzívan a New York-i Comic-Con közönségének vetítették le, a résztvevőkön kívül más nem láthatta. Legalábbis eddig.

Hirdetés

Valaki ugyanis volt olyan botor - vagy bátor, hozzáállás kérdése -, hogy feltöltse a Hellboy trailert az internetre. Noha nyilvánvalóan egy silány kamerás változatról van szó, a kiéhezett filmkedvelők azonnal rárepültek a lehetőségre és minden egyes eltüntetett videóra jut legalább kettő feltöltés a népszerű portálokon. Ha nem zavar titeket a gyatra minőség, akkor nézzétek meg ti is a kiszivárgott videót, legalábbis addig, amíg a Lionsgate a pokol legmélyebb bugyraiba taszítja ezt is.

(Frissítés: azóta sajnos a videót letörölték, csak a hang nélküli verziók maradtak fenn, de lehet, hogy már ezek sem sokáig.)

De nem az az egyetlen rossz hír, hogy a Hellboy trailer még nem nézhető meg hivatalosan, hiszen nemrég a kiadó 2019. január 11-ről eltolta a premiert egészen április 12-ig, így Neil Marshall (A barlang, Végítélet, A kilencedik légió) filmjére is hónapokkal tovább kell várnunk a tervezettnél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.