Hirdetés

Megérkezett a Logan 2. szinkronos előzetese

|

Meg is érkezett az új kedvcsináló magyar nyelvű változata, ami egyben lehullajtotta a leplet a hivatalos hazai címről. Nem, nem egyszerűen Logan.

Hirdetés

Múlthéten robbant be Hugh Jackman utolsó Rozsomák filmjének végső előzetese, ami ha nem is ért fel az elsőhöz Johnny Cash klasszikusával a képsorok alatt, elképesztően hangulatosra sikeredett sok-sok X-23-mal, aki már csak az eddig látottak alapján nagyszerű karakternek ígérkezik. A minap debütált szinkronos verzió ugyan tartalmaz egy-két olyan momentumot, amin joggal vonogathatjuk a szemöldökünk, de a címszereplő és Patrick Stewart X Professzorának magyar hangjai továbbra is a jól megszokottak. Ami leginkább meglephet, hogy a hazai cím nem önállóan Logan, hanem - kapaszkodni - Logan: Farkas lesz, amiről magatok is megbizonyosodhattok a feljebb található előzetes megtekintése során. 

Hirdetés

A közeljövőben játszódó film egy viharvertebb Logan-t mutat be, amint a gyengélkedő X Professzorról gondoskodik egy búvóhelyen a mexikói határ közelében. Habár Farkas megpróbál elbújni a világ és a sorsa elől, mindez kudarcba fullad egy fiatal mutáns megjelenésével, akinek sötét erők járnak a nyomában.

A Logan: Farkas 2017. március 2-án debütál a mozikban James Mangold rendezésében. Főszerepben Hugh Jackman (Logan), Patrick Stewart (Charles Xavier), Dafne Keen (Laura Kinney), Boyd Holdbrook (Donald Pierce), Richard E. Grant (Dr. Zander Rice), Stephen Merchant (Caliban), valamint Eriq La Salle, Elise Neal, Elizabeth Rodriguez és Doris Morgado. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.