Hirdetés

Mel Gibson beveszi Közép-Amerikát a Panama trailerében

|

A korosodó színész továbbra is jól ért a rosszfiúk aprításához.

Hirdetés

Befutott a még 2019-ben bejelentett Panama című film trailere, melyben Mel Gibson egy old-school akció-thrillerben apríthatja a népet. A Mark Neveldine (Crank - Felpörgetve) rendezésében készült film az 1989-es évbe repíti vissza a nézőt, amikor is az USA egy hónapra megszállta Panamát, hogy az ország vezetőjét leváltassák. Gibson, aki egy Stark nevű CIA vezetőt alakít, titkos megbízatást ad egy Becker (Cole Hauser) nevű katonának, mely során elmélyülhetünk a politikai háttérjátszmákban is az akciójeleneteken túl.

Hirdetés

Első blikkre szokni kell Gibson narrálását, valamint a hiphopra hajazó háttérzene is érdekes hangulatot teremt a trailer számára. Viszont a harcjelenetekkel láthatólag nem akad majd gondunk. Hauser és Gibson mellett Charlie Weber, Katie Katzman, Jackie Cruz, Victor Turpin, Kiara Liz, Simon Phillips, valamint Mauricio Hénao is feltűnnek a Panamában, mely március 18-tól lesz elérhető mozikban és VOD formátumban.

Titeket meggyőzött Gibson, vagy inkább már a Halálos fegyver 5-ben néznétek őt?

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.