Hirdetés

Mel Gibson számára keserédes a Halálos fegyver 5 rendezése

|

A színész-rendező továbbra is fájlalja Richard Donner elvesztését.

Hirdetés

Tavaly előbb sírhattak, majd örvendhettek a '80-as és '90-es évek egyik meghatározó akciófilm sorozatának, a Halálos fegyvernek a szimpatizánsai. Júliusban távozott ugyanis az élők sorából Richard Donner, a széria rendezője, ami a franchise utolsó felvonásának elkészültét erősen megkérdőjelezte. Késő ősszel aztán felerősödtek a híresztelések, miszerint Donner végakaratának megfelelően Mel Gibson elvállalja az ötödik rész rendezését, és persze Martin Riggsként is visszatér.

Hirdetés

Gibson az ET-nek adott interjút, melyben megerősítette a rendezői státuszát, majd azt is kifejtette, hogy mennyire hiányolják a rendezőlegenda Donnert a forgatásról.

"Igen, én rendezem (a következő részt). Nagyon várom már, ugyanakkor bárcsak ne kellene rendeznem. Bárcsak Richard Donner még mindig élne, hogy megrendezze, de idő előtt itt hagyott minket. Meg is kérdezett egyszer, hogy 'figyelj, Kölyök, ha nekem nem sikerülne, átveszed tőlem a gyeplőt, ugye?', mire azt mondtam, hogy fogja csak be. Úgy hiszem, hogy egy hatalmas megtiszteltetés átvenni a stafétabotot tőle. Felhívtam Dannyt (Glover) is, természetesen, és megkérdeztem tőle, hogy nem lenne-e baja azzal, ha én rendezném ezt. Erre ő: persze, hogy nem, csináljuk. Tudom, hogy Danny remekelni fog, igazából ő fogja ellopni a show-t ebben a filmben."

Gibson szavaiból átüt, hogy Donner milyen sokat jelentett neki és a franchise-nak is. Bár a színészrendezőt az elmúlt évtizedben többször is keresztre feszítették Hollywoodban a különböző megnyilvánulásai miatt, nemes gesztus volt a részéről, hogy még Danny Glover jóváhagyására is rákérdezett, mielőtt rábólintott volna a Halálos fegyver 5 rendezésére. A soron következő ötödik rész az utolsó fejezet lesz a történetben, ami ezúttal nem csak marketingfogásnak tűnik: Gibson és Glover is bőven benne vannak a korban, úgyhogy remélhetőleg egy méltó búcsúnak lehetünk majd szemtanúi.

Ti kibékültetek már Gibson rendezői szerepével a Halálos fegyver 5-ben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.