Hirdetés

Átejtve előzetes - így fest A vasmacska kölykei remake

|

A gazdag amnéziás hölgy helyett egy gazdag amnéziás férfi kerül az átlagos polgári életbe, aki nem igazán járatos a kemény munkában. Egész ötletesnek tűnik az 1987-es A vasmacska kölykei újragondolása.

Hirdetés

Az 1987-es A vasmacska kölykei filmben Goldie Hawn keltette életre azt a gazdag, önelégült nőszemélyt, aki miután gonoszan elbánt Kurt Russell karakterével, egy baleset folytán elveszti emlékeit. Ezt kihasználva Kurt Russell hazaviszi azzal a magyarázattal, hogy ő a férje, és ezáltal elégtételt vehet a múltbéli megaláztatása miatt, és megmutathatja, milyen is az átlag háziasszonyok mindennapja.

Hirdetés

A 2018-as feldolgozásban fel lettek cserélve a nemek, így Eugenio Derbez a beképzelt, gazdag férfi, míg Anna Faris a magát a férfi feleségének kiadó hölgy, aki munkára fogja az amnéziás vagyonost. A legtöbb esetben nagy vitákat szül a nemek felcserélése ikonikus filmek feldolgozása esetén (ahogy az a Szellemirtók kapcsán történt), viszont az Átejtve (Overboard) esetében érhető a koncepció, hiszen míg a 87-es filmben a ház körüli munkával és a gyereknevelés nehézségeivel kellett szembesülnie az ehhez nem szokott nőnek, az új változatban a kemény fizikai munka és az apaság nyűgjével kell megküzdenie az újdonsült férjnek.

A film rendezésével és forgatókönyvével az eddig sorozatokkal foglalkozó Bob Fisher és Rob Greenberg párosa dolgozott. A filmet 2018. április 19-én kezdik vetíteni a hazai mozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.