Hirdetés

A Szellemirtók trailere mindenidők legutáltabb előzetese a YouTube-on

|

Nem mondhatnánk, hogy Paul Feig női Szellemirtók csapatát körülrajongják, ugyanis még az új Fantasztikus Négyesnél is nagyobb negatív visszhangot kaptak.

Hirdetés

Amikor a Sony bejelentette, hogy újraindítják a Szellemirtók franchise-t, méghozzá csupa női főszereplőkkel, akkor a rajongók hangosan fejezték ki nemtetszésüket a különböző közösségi oldalakon. A kedélyeket már a forgatás megkezdése előtt és közben is próbálta csitítani Paul Feig rendező, azonban a direktor szavai nem sok hatással voltak az elkötelezett fanokra, akiknél az első előzetest látva végleg betelt a pohár.

Hirdetés

Egy friss YouTube-os felmérés azt vizsgálta, hogy melyek azok a videók az oldalon, amelyek a legtöbb dislike-ot kapják, ez alapján pedig összeállították a 100 legutáltabb videó listáját. A márciusban feltöltött Szellemirtók előzetese egy aggasztóan "előnyös" pozíciót tudhat magáénak a 23. helyezésével, amihez 523,376 felhasználó kattintása segítette hozzá. Még érdekesebb, hogy ez az egyetlen filmelőzetes, ami egyáltalán felkerült a Top 100-as listára, rajta kívül csupán két filmhez köthető videó található a legutáltabbak között, az egyik egy Jégvarázsos karaoke videó, a másik pedig a Let It Go feldolgozása. A lista abszolút győztese egyébként Justin Bieber egyik zenei videója, de az előadó több számával is találkozhatunk a legrosszabbak között.

Összehasonlításképpen a tavalyi Fantasztikus négyes előzetese 20,175 dislike-ot kapott, pedig talán abban az esetben hangosabbnak tűnt a rajongótábor felháborodása, a The Ridiculous Six trailere pedig csupán 5,803 dislike-ot gyűjtött össze, úgy hogy a film 0%-on áll a Rotten Tomatoes-on. A Szellemirtók rebootja 2016. július 3-án érkezik a mozikba, legnagyobb ellenfele pedig a Star Trek: Mindenen túl lehet, viszont, ha senki sem lesz kíváncsi a filmre, akkor ezt a meccset már most lejátszották.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.