Hirdetés

Russell Crowe az emlékeit keresi a Szunnyadó vérebek szinkronos trailerében

|

Egy gyilkosságot is meg kell oldania.

Hirdetés

Russell Crowe egy remek színész, viszont tény, hogy nem mindig választ úgy szerepet, hogy a tehetsége igazán kamatoztatva legyen. Habár a Szunnyadó vérebeknél (Sleeping Dogs) is ekként látszik a helyzet, reménykedünk abban, hogy csak a trailert vágták meg úgy, hogy sokadrangú B-film benyomását keltse.

Mindenesetre ebben a filmben visszatér egyik kedvenc ausztrálunk, hogy emlékeit összerakva megoldjon egy brutális gyilkosságot. 

Hirdetés

Adam Cooper rendező első nagyjátékfilmje egy detektívet mutat be, aki, miután alávetették egy különleges, Alzheimert gyógyító eljárásnak, elkezd visszatérni egy régi gyilkossági ügyéhez. A forgatókönyvet szintén Cooper szerezte Bill Collage-dzsal közösen, az alapja pedig egy E.O. Chirovici által írt regény, aminek The Book of Mirrors a címe. 

A filmben Russell Crowe-on kívül feltűnik még Márton Csókás (A Védelmező, xXx), Karen Gillan (A galaxis őrzői filmek, Jumanji filmek), Harry Greenwood (A szekta szökevénye, A fegyvertelen katona), Tommy Flanagan (Kemény motorosok, Gladiátor), illetve Thomas M. Wright (Outsiders, Everest). 

A Szunnyadó vérebeket április 18-tól láthatja a magyar közönség. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.