Hirdetés

Westworld új trailer - az HBO következő nagy dobása a láthatáron

|

Az HBO új sorozatát sokan tűkön ülve várják és nem véletlenül.

Hirdetés

Az HBO új sikersorozata lehet a Westworld, hatalmas az érdeklődés és nem csak azért mert egy 1973-as film alapján készül, hanem mert a történet remek alapot szolgáltat egy sorozatnak és talán egy kis társadalomkritikának is helyet szorítanak benne.

Hirdetés

Valamikor egy nem túl távoli jövőben járunk, amiben Sir Anthony Hopkins egy valós "kalandparkot" működtet, vagyis a játékosok (az emberek) beléphetnek egy igazi vadnyugati világba, ahol interakcióba léphetnek a lakosokkal, a humanoid robotokkal. Az elképzelés szerint az emberek részt vehetnek mindenféle káros tevékenységben, akár meg is ölhetik a robotokat, viszont egy nap a robotok ráébrednek létezésük okára és fellázadnak.

A főszerepben a már említett Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth és Clifton Collins Jr.. Jonathan Nolan és Lisa Joy lesz a Westworld showrunnerje, az executive producer pedig nem kisebb ember, mint J.J. Abrams.

Premier október 2-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.