Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Így készült Higanyszál nagy jelenete

|

Egy rövidke videóban betekintést nyerhetünk, hogy hogyan is készült az új X-Men mozi legemlékezetesebb jelenete.

Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszis világszerte megosztja a kritikusokat és a rajongókat egyaránt, de abban a legtöbben egyetértenek, hogy Higanyszál legújabb nagyjelenete most is remekül sikerült, hovatovább még Az eljövendő múlt napjaiban látható szekvenciáját is felülmúlja. Most ennek kulisszái mögé enged bepillantást egy röpke videó.

Hirdetés

Ebből kitűnik, hogy Bryan Singerék nem aprózták el és mindent bevetettek, hogy a jelenet minél emlékezetesebb lehessen: csúcstehnológiás, másodpercenként 3000 képkockát rögzítő Phantom kamerákat, nem elhanyagolható nagyságú díszleteket, meg persze a csúcs CGI technológián túl a Higanyszált megformáló Evan Peterst.

Az X-Men: Apokalipszis egyelőre úgy fest, hogy hozza Az eljövendő múlt napjai számait a pénztáraknál, de hogy hosszú távon ilyen vegyes fogadtatással hova fut ki, még kérdéses. Mindenesetre Singerék már tervezik az újabb mozit, amely elviekben a 90'-es években fog játszódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.