Hirdetés

Egy picivel több Darth Vadert láthatunk az új Zsivány Egyes trailerben

|

Egy vérbeli Star Wars rajongó úgy kapaszkodik egy hónappal a következő rész premierje előtt minden plusz másodpercnyi jelenetbe, mint Luke a Tauntaun szőrébe, a Zsivány Egyes új nemzetközi előzetese pedig egy szuszogásnyival több Darth Vadert mutat.

Hirdetés

Már csak kicsivel több, mint egy hónap választ el minket attól, hogy becsücsülhessünk az első Star Wars spin-offra, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetre, amelyben a Halálcsillag terveinek ellopása lesz a központi elem. Meg beugrott pár jelenetre Mads Mikkelsen is a Doctor Strange forgatásának szünetében, de úgyis mindenki a legendássá vált levegővételre figyel.

Hirdetés

A Zsivány Egyes imént berobbant nemzetközi előzetese ugyan túl sok újdonságot nem mutat, de Darth Vaderből egy szuszogásnyival többet láthatunk az eddigi trailerekhez képest, emiatt pedig már önmagában megéri újranézni a már ismert jelenetsorokat is. 

A vörössel bekarikázott dátum december 15, a moziban találkozunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.