Hirdetés

Comic-Con 2016 - íme az AMC, az HBO, az FX és a többiek felhozatala

|

A közelmúltban több tévécsatorna is bejelentette, hogy milyen sorozatokat visznek magukkal az idei Comic-Conra, mi pedig összegyűjtöttük őket egy csokorba nektek.

Hirdetés

A Marvel Television és a Warner Bros. TV már beharangozta, hogy milyen sorozatokkal készülnek meglepni a Comic-Con 2016 résztvevőit, most pedig - kicsit visszanyúlva a közelmúltba - összeszedtük nektek néhány másik nagy csatorna felhozatalát is. 

Hirdetés

Eddig a következő panelekkel számolhatnak azok, akik kíváncsiak az idei 'Conra: 

20th Century Fox TV

A 20th Century Fox televíziós részlege 13 sorozatot cipel magával San Diegóba. A legfrissebbek közül ott lesz a The Exorcist, a 24: Legacy, a The Rocky Horror Picture Show, a Prison Break és a Son of Zorn, míg a visszatérőket erősíti a Dr. Csont (az utolsó évaddal), az Amerikai fater, a Bob Burgerfalodája, a Family Guy, a The Last Man on Earth, a Salem, a Scream Queens és a Simpson család

FX

Ha FX, akkor természetesen Archer, amelyből nemrég rendeltek be három évadot is. Az expón exkluzív videót láthatunk majd a folytatásból és a panelt az animációs széria sztárjai vezetik majd, úgymint H. Jon Benjamin,m Aisha Tyler, Jessica Walter és a többiek. Nem hiányozhat a felhozatalból Guillermo del Toro vámpíros thrillere, a The Strain sem, amelyből szintén kaptunk egy meglepetés videót a 3. évad ízelítőjeként. 

BBC America

Ötödik és egyben utolsó évadát hirdeti majd az eseményen az Orphan Black a sztárokat és készítőket beleértve, emellett a BBC America tart egy panelt az új, nyolcrészes, az AMC-vel koprodukcióban készített miniszériája, a Dirk Gently's Holistic Detective Agency kapcsán is, melyet Douglas Adams regényéből készítettek. A főszereplő, Elijah Wood művésztársaival és a vezető íróval, Max Landis-szal, valamint a showrunnerrel, Robert Cooperrel együtt betekintést engednek a sorozatba, amely október 22-én debütál majd. 

AMC

Az AMC számára nyilván kihagyhatatlan a The Walking Dead és testvérsorozata, a Fear the Walking Dead, továbbá nagy népszerűségnek örvendő újonca, a nemrég 2. évadot kapott Preacher sem hiányozhat az expóról. Számíthatunk egy különlegességre is, ugyanis belenézhetünk majd Kevin Smith közelgő late night talk show-ja, a Geeking Out-ba. 

HBO

A véresen komoly projektek, mint a Trónok harca (többek között Sophie Turner népszerűsíti majd) és az Outcast (Robert Kirkman vezetésével) mellett az HBO csempészik majd némi mókát is San Diegóba július 21 és 24 között, ugyanis magával viszi a Szilícium-völgyet és a Vice Principals-t (Kib*zgatóhelyettesek) is. Utóbbi esetében Danny McBride és Walton Goggins személyesen fognak gondoskodni a jókedvről. 

MTV

Az MTV nem ereszti bő lére a Comic-Conos jelenlétét, elvégre a Teen Wolf - Farkasbőrben mellett - amiből láthatnak a jelenlévők egy kis kedvcsinálót a 6. évadból - a rajongóknak szóló MTV Fandom Fest és a rajongókat jutalmazó MTV Fandom Awards kap lehetőséget a figyelemre. Utóbbit az MTV július 24-én közvetíti majd. 

Starz

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a Starz sem marad otthon, amelyet nemrég a Lionsgate vásárolt fel bődületes összegért. A csatorna ennek ellenére csak két sorozatot visz magával: Neil Gaiman 2001-es, nagysikerű regényének adaptációját, az American Gods-t (amelynek paneljén Gaiman mellett a showrunner, Bryan Fuller és Ian McShane színész is jelen lesz), valamint az Ash vs. Evil Dead-et, hogy a 2. évadot népszerűsíthesse a főszereplő, Bruce Campbell. 

A Comic-Con 2016 július 21 és 24 között kerül megrendezésre, mi pedig minden pillanatáról be fogunk számolni, ezért tartsatok velünk addig és akkor is. Ti melyik sorozatra vagytok a leginkább kíváncsiak a fentiek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.