Hirdetés

Comic-Con 2016 - ezekkel készül a Marvel tévés fronton

|

A Marvel Television hivatalosan is bejelentette terveit az idei San Diego-i Comic-Conra, már ami a sorozatokat és rajzfilmeket illeti. Nem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Egyre csak közeleg az év egyik legnagyobb expója, amin minden geek álma az életben legalább egyszer részt venni. A hagyományosan négynapos találkozó idén július 21-től 24-ig tart majd, ahol szinte minden kiadó és stúdió képviselteti magát valamilyen módon. A tavalyi kihagyás után végre a Marvel Studios is jelen lesz a Doktor Strange és A galaxis őrzői 2 mozikkal, de valószínűleg a Pókember: Hazatérés sem marad ki a buliból.

Hirdetés

Mi már ennek is nagyon örülünk, de ráadásként az évről évre egyre több tartalommal érkező Marvel Television is bejelentette terveit. Kedvenc sorozataink kapcsán exkluzív információkkal, első bepillantásokkal, poszterekkel és még sok klassz dologgal találkozhatunk a hónap végén, amiket első kézből igyekszünk majd elhozni számotokra.

Július 21, csütörtök: Marvel's Luke Cage

A sorozat szereplőit először láthatjuk együtt, beleértve a fan-favorit Mike Colter-t (Luke Cage), Alfre Woodard-ot, Mahershala Ali-t, Theo Rossi-t, Simone Missick-et, Frank Whaley-t és a showrunner Cheo Hodari Coker-t. Az egyelőre tisztázatlan, hogy a jelenlévők a szeptember 30-án érkező show első epizódját láthatják, avagy egy előzetessel szolgálnak-e majd.

Július 22, péntek: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Clark Gregg (Coulson), Chloe Bennet (Daisy), Ming-Na Wen (May), Elizabeth Henstridge (Simmons), Iain de Caestecker (Fitz), Henry Simmons (Mack) és a sorozat készítői, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Jeff Bell és a Marvel Television feje, Jeph Loeb fogják képviselni az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sorozat negyedik évadát. A stáb rengeteg információt és néhány meglepetést ígér.

Július 23, szombat: Marvel Animation Presents

A fejesek előzeteseket mutatnak az éppen futó rajzfilmek (Ultimate Spider-Man: Sinister Six, Avengers Assemble: Ultron Revolution, Guardians of the Galaxy: The Animated Series) hátralévő epizódjaiból, és készülnek néhány bejelentéssel is.

Kövessétek az oldalt július 21. és 24. között is, mert mindenről be fogunk majd számolni, ami a Comic-Conon történik. Ti mely paneleket várjátok a legjobban?

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.