Hirdetés

Comic-Con 2016 - ízelítőt kapott a Marvel's Defenders

|

A Marvel sorozatos panelje rengeteg érdekességgel szolgált számunkra, köztük megkaptuk a Defenders miniszéria első ízelítőjét is.

Hirdetés

Nem elég, hogy berendelték az óriási népszerűségnek örvendő Daredevil harmadik évadát, valamint megkaptuk az első Vasököl teasert és posztert, a Marvel készült számunkra egy nem túl tartalmas, de annál hangulatosabb kis videóanyaggal a Defenders című miniszériájukhoz. 

Hirdetés
 

A Defenders a Netflix egyfajta Bosszúállók csapata, akiket a saját sorozataikban felvezetett hősök, Fenegyerek, Jessica Jones, Luke Cage és Vasököl alkotnak, hogy felvegyék a harcot egy eddig még nem látott óriási erővel - így nem meglepő az a várakozás, ami a most már hivatalosan is 2017-ben érkező nyolcrészes crossovert övezi. Habár a forgatás csak ősszel veszi a kezdetét, a Marvel meglepett bennünket egy rövid teaserrel, ahol ugyan még nem látjuk együtt négyüket, de fantasztikus ízelítő a szériához.

A Vasököl most forog, és elképesztően haladunk. Ez a fajta történet egy egészen más történet. Danny Rand másmilyen világban él, mint Luke Cage. Hogy várom-e a napot, amikor minden összejön? Persze! De a része, ami izgalmas számomra nem az, hogy képesek lesznek felvenni a harcot valami nagyon nagy gonosszal, hanem hogy már lehetőségünk volt megismertetni Matt Murdockot, Jessica Jones-t, Luke Cage-t és Danny Randet a saját 13 órás történeteikkel [...] A kérdésem az, mi történik, ha majd találkoznak? Ők mind nagyon különböző emberek. Nagyon különböző módokon élik az életüket. Nagyon különböző dolgokban hisznek. Ez az, ami érdekes számomra. Remélhetőleg ezeket a dolgokat képesek leszünk megfelelően kiaknázni, és megkapjuk a Defenders világát. 

Jeph Loeb, a Marvel Television feje eképpen vélekedik a jövőre érkező sorozatról. Bízunk benne, hogy tartalmas és emlékezetes nyolc epizód lesz az, amit majd elkészítenek nekünk, hisz ez a négyes fantasztikusabb, mint a 2015-ös Fantastic Four reboot, a lehetőség egy ilyen koncepcióban pedig egyszerűen rengeteg. Ti miképp vélekedtek? Várjátok már a Marvel Filmes Univerzum újabb szuperhőscsapatát?

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.